pozhezha-u-kharkivskomu-budinku-prestarilikh-zyavilis-pershi-video-z-mistsya-tragediyi

Пожежа у харківському будинку престарілих: з'явились перші відео з місця трагедії

 • 14804 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. У Харкові триває ліквідація пожежі у двоповерховій будівлі, переобладнаній під будинок для літніх людей. Станом на 16:14 відомо про 15 загиблих та 9 врятованих. Наразі у мережі з'являються перші відео із місця трагедії, інформує УНН.

“О 16:14 пожежу локалізовано на площі 100 м.кв. На місці пожежі виявлено тіла 15 людей. 9 осіб врятовано - їх госпіталізовано до лікарень”, - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, що подія класифікована як надзвичайна ситуація державного рівня.

Додамо, що 21 січня о 15:03 у м. Харків на вул. Нижня Гиївська, 150Б, у двоповерховому житловому будинку, попередньо переобладнаному під будинок для літніх людей, виникла пожежа на другому поверсі.

Відзначимо, у 2016 році у селі Літочки Броварського району на території приватного домоволодіння в двоповерховій будівлі, в якій організовано тимчасове проживання осіб похилого віку, під час пожежі загинуло 18 осіб.

Тоді власнику будинку для літніх людей у Літочках суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а керівництво держави обіцяло здійснити перевірки подібних закладів. І ось, “історія повторилася”.

Українські Національні Новини

Суспільство