pozhezha-u-tabori-viktoriya-advokat-poterpilikh-ne-mozhe-oznayomitisya-z-materialami-spravi

Пожежа у таборі "Вікторія": адвокат потерпілих не може ознайомитися з матеріалами справи

 • 8638 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 17 травня. УНН. Суд у справі відстороненого директора табору "Вікторія" Петроса Саркісяна перенесли на інший день через те, що адвокат потерпілих не може ознайомитися із матеріалами справи, передає кореспондент УНН.

Сьогодні в Київському районному суді планувався розгляд справи директора табору "Вікторія" Петроса Саркісяна, якого звинувачують в порушенні правил пожежної безпеки та в заволодінні коштами підлеглих.

Однак адвокат потерпілих Микола Стоянов попросив перенести засідання на інший день у зв'язку з тим, що прокуратура протягом двох тижнів ігнорує його запит щодо ознайомлення із матеріалами справи, яка налічує 85 томів. Він вважає, що такі дії прокуратури спрямовані на те, аби скомпрометувати його в очах батьків загиблих і постраждалих дітей, тим самим затягнувши процес над Петросом Саркісяном. У зв’язку з чим було подано клопотання про відвід прокурора. Батьки загиблих дітей вважають, що це навмисне затягування судового процесу.

Водночас у прокуратурі зазначають, що всі учасники процесу мали змогу ознайомитися з матеріалами справи ще на досудовому розслідуванні.

"Наразі адвокат вже знайомиться із матеріалами справи. Зазначимо, що до сьогоднішнього дня від нього не надходило жодних заяв із проханням щодо ознайомлення із матеріалами кримінального провадження", - зазначили у прокуратурі.

Вже завтра суд планує перейти до дослідження матеріалів справи.

Нагадаємо, Київський райсуд Одеси задовольнив клопотання сторони захисту і дозволив підозрюваному директору табору "Вікторія" Петросу Саркісяну перебувати поруч зі своїми адвокатами під час судових засідань. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП