pozhezha-v-epitsentri-u-pervomaysku-politsiya-rozglyadaye-versiyu-pro-zamovniy-pidpal

Пожежа в "Епіцентрі" у Первомайську: поліція розглядає версію про замовний підпал

 • 12666 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. Поліція розглядає версію про замовлення підпалу ТЦ "Епіцентр" у місті Первомайськ, що на Миколаївщині. Про це журналісту УНН розповів заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Цитата

“Говорити про те, що це замовний підпал — зарано. Це версія”, — сказав Геращенко.

Деталі

За його словами, поліція наполягатиме на запобіжному заході у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави для затриманого чоловіка із сокирою, якого підозрюють у підпалі “Епіцентру”.

Також він уточнив, що затримали одного чоловіка.

“Ми затримали одного, й інформація по одному. Переглядаємо записи”, — зазначив Геращенко.
Окрім того, він додав, що загиблих немає.

Нагадаємо

За даними ДСНС, 2 лютого о 12:57 на лінію 101 надійшла інформація про пожежу торговельного центру “Епіцентр К” на вулиці Федора Достоєвського міста Первомайськ.

Було проведено евакуацію персоналу та відвідувачів. За попередніми даними, ніхто не постраждав, зазначали у початкових повідомленнях у ДСНС.

О 14:20 пожежу було локалізовано на площі 4 тис. кв. м. До гасіння залучено 73 особи та 19 одиниць техніки, з них від ДСНС 65 вогнеборців та 15 одиниць техніки.

Пізніше стало відомо, що поліція затримала чоловіка, який здійснив підпал торгівельного центру “Епіцентр” у Первомайську.

За даними правоохоронців, 37-річний чоловік прийшов до ТЦ з ножем та сокирою. У відділі лако-фарбових товарів почав розливати займисті рідини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП