pozhezha-v-epitsentri-u-pervomaysku-zyavilosya-video-z-drona

Пожежа в "Епіцентрі" у Первомайську: з'явилося відео з дрона

 • 30362 переглядiв

КИЇВ. 2 лютого. УНН. У мережу виклали відео з дрону масштабної пожежі, що сталась сьогодні у ТЦ "Епіцентр" у місті Первомайськ, що на Миколаївщині, передає УНН.

Деталі

Відео з’явилось на каналі People's Review у YouTube. На ньому з висоти пташиного польоту видно, як від будівлі ТЦ піднімаються клуби чорного диму.

Фото та відео з місця подій оприлюднив також у себе в Facebook депутат Первомайської міської ради Тимур Глушко.

Пожежа в "Епіцентрі" у Первомайську. Хронологія

За даними ДСНС, 2 лютого о 12:57 на лінію 101 надійшла інформація про пожежу торговельного центру "Епіцентр К" на вулиці Федора Достоєвського міста Первомайськ. Орієнтовна площа та причина пожежі наразі встановлювалися.

Було проведено евакуацію персоналу та відвідувачів. За попередніми даними, ніхто не постраждав, зазначали у початкових повідомленнях у ДСНС.

О 14:20 пожежу було локалізовано на площі 4 тис. кв. м. До гасіння залучено 73 особи та 19 одиниць техніки, з них від ДСНС 65 вогнеборців та 15 одиниць техніки.

Поліція пізніше повідомила, що мав місце підпал ТЦ і що палія затримано.

За даними правоохоронців, 37-річний чоловік прийшов до ТЦ з ножем та сокирою. У відділі лако-фарбових товарів почав розливати займисті рідини.

Один з охоронців центру намагався його затримати, на що у відповідь чоловік вдарив його сокирою, та підпаливши приміщення, кинувся тікати. Інші охоронці разом зі співробітниками поліції охорони наздогнали та затримали зловмисника у дворах, де ще один із працівників отримав удар сокирою.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП