pozhezha-v-tokio-star-suddya-zayavila-samovidvid

Пожежа в "Токіо Стар": суддя заявила самовідвід

 • 12314 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. До початку розгляду апеляційних скарг захисту власника одеського готелю “Токіо Стар” Вадима Чорного щодо продовження його запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та накладення арешту на майно, суддя Одеського апеляційного суду заявила про самовідвід. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу суду.

"Ухвалами Одеського апеляційного суду від 5 листопада 2019 заявлений суддею Прібиловим В.М. самовідвід задоволено, матеріали за вищевказаними апеляційними скаргами вирішено передати до апарату Одеського апеляційного суду для здійснення повторного автоматизованого перерозподілу, в порядку, передбаченому ст. 35 КПК України", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що самовідвід мотивовано тим, що захисник підозрюваного Чорного представляв інтереси судді Прібилова у Вищій раді правосуддя.

Окрім того, відповідно до протоколу автоматизованого розподілу справ між суддями Одеського апеляційного суду від 6 листопада 2019 року головуючим суддею за вищевказаними апеляційними провадженнями визначено суддю Копіцу О.В.

Нагадаємо, Київський районний суду міста Одеси залишив під вартою власника одеського готелю “Токіо Стар” Вадима Чорного та призначив йому заставу в понад 53 млн грн.

Як повідомлялося раніше, вночі 17 серпня в Одесі сталася пожежа в готелі “Токіо Стар”, загинуло 9 осіб.

Також в Одесі ідентифікували дев’яту жертву пожежі, яка сталася в готелі "Токіо Стар" у серпні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП