pozhezham-na-luganschini-dali-status-nadzvichaynikh-situatsiy

Пожежам на Луганщині дали статус надзвичайних ситуацій

 • 10540 переглядiв

КИЇВ. 1 жовтня. УНН. Регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на Луганщині класифікувала лісові пожежі в регіоні як надзвичайні ситуації природного характеру. Про це повідомили у пресслужбі Луганської ОДА після засідання регіональної комісії сьогодні, 1 жовтня, передає УНН.

"Надзвичайну подію, що виникла 30 вересня внаслідок пожежі на території Сєвєродонецького та Новоайдарського лісомисливських господарств, комісією попередньо класифіковано як надзвичайну ситуацію регіонального рівня, природного характеру з загрозою поширення та набуття ознак надзвичайної ситуації державного рівня. У Станично-Луганському районі – як надзвичайну ситуацію об’єктового рівня, природного характеру", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, 30 вересня вздовж лінії розмежування на Луганщині виникло 6 масштабних осередків лісових пожеж. Наразі внаслідок стихії загинули 6 людей. В ООС причиною назвали ворожі збройні провокації із застосуванням трасуючих куль. Відкрито сім проваджень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП