pozhezhi-na-kharkivschini-do-gasinnya-zaluchili-200-viyskovosluzhbovtsiv

Пожежі на Харківщині: до гасіння залучили 200 військовослужбовців

 • 12563 переглядiв

КИЇВ. 3 вересня. УНН. До гасіння пожеж, які виникли на Харківщині, були залучені 200 військовослужбовців, близько 100 з яких досі перебувають в осередках займання. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Командування Сухопутних військ ЗСУ.

"З надходженням інформації про виникнення пожежі в лісовому масиві поблизу однієї з військових частин, що розташовані на Харківщині, до місця події були направлені особовий склад та спеціальна військова техніка, які відразу приступили до гасіння пожежі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до гасіння були залучені військовослужбовці 92 окремої механізованої бригади Сухопутних Військ ЗСУ та пожежні взводи інших частин Чугуївського гарнізону.

"Загалом військовими залучено 4 пожежні машини та понад 200 військовослужбовців. Весь час оборонці працювали пліч-о-пліч із вогнеборцями ДСНС та небайдужими активістами", - додали в повідомленні.

На даний момент близько 100 бійців бригади продовжують працювати в окремих осередках займання, аби не допустити розповсюдження вогню.

Нагадаємо, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль закликав голів Харківської та Луганської облдержадміністрацій якнайшвидше оцінити збитки від пожеж, щоб уряд на найближчому засіданні зміг виділити кошти на допомогу постраждалим.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП