pozhezhu-u-ditsadochku-na-kiyivschini-likvidovano-prichini-vstanovlyuyut

Пожежу у дитсадочку на Київщині ліквідовано: причини встановлюють

 • 13749 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. Рятувальники ліквідували пожежу, що виникла в дитячому садку "Альонушка" в місті Українка Обухівського району на Київщині. Про це інформує пресслужба МВС України, передає УНН.

Цитата:

"Пожежу локалізовано о 17:55. Ліквідовано в 18:17 на площі 200 м.кв. Причини пожежі встановлюються", - повідомили в МВС.

Деталі

За інформацією правоохоронців, 31 березня о 17:10 до оперативно-диспетчерської служби 16-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Обухів надійшло повідомлення про те, що горить дитячій садок "Альонушка".

На місце виклику було терміново направлено черговий караул 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Українка, 46-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Козин та 43-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Українка, додатково залучено пожежний підрозділ з міста Бровари.

По прибуттю на місце події було встановлено, що сталося загорання в ігровій кімнаті на 2-ому поверсі будівлі. На пожежі працювали 3 ланки газодимозахистної служби, 32 людини особового складу та 8 одиниць техніки.

Довідково

Раніше УНН повідомили у ГУ ДСНС України у Київській області, що рятувальниками з приміщення були евакуйовано 108 дітей та 40 осіб з персоналу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП