pozhezhu-u-khvoynomu-lisi-na-kharkivschini-likviduvali

Пожежу у хвойному лісі на Харківщині ліквідували

 • 10792 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Лісову пожежу, яка спалахнула 6 вересня у Красноградському лісництві Харківської області, ліквідовано. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Харківській області, передає УНН.

"О 6:30 8 вересня пожежу вдалося ліквідувати. Причина пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Постраждалих немає", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 6 вересня о 14:18 рятувальникам повідомили про пожежу, що виникла на території Красноградського лісництва біля населеного пункту Наталино. Горіло 5 га низового 2 га верхового хвойного лісу. Вогонь підійшов впритул до помешкань людей та охопив 1 житловий і 1 нежитловий будинок. Через суху і вітряну погоду існувала загроза подальшого розповсюдження пожежі по житловому сектору.

До гасіння пожежі було залучено, зокрема, пожежний літак Ан-32 і вертоліт Мі-8.

О 18:30 6 вересня пожежу вдалось локалізувати і відвести загрозу житловим помешканням. Евакуація населення не проводилась.

Нагадаємо, під час гасіння пожежі у Красноградському лісництві впав вертоліт Мі-8 ДСНС України, який залучався до гасіння вогню, постраждалих немає.

Напередодні пожежні підрозділи ліквідували лісову пожежу, яка виникла 4 вересня під Харковом

Українські Національні Новини

Кримінал та НП