pozolocheni-ruchki-parker-dlya-khomchaka-tse-vidsutnist-ofitserskoyi-chesti-politolog

Позолочені ручки Parker для Хомчака - це відсутність офіцерської честі - політолог

 • 20534 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. Позолочені ручки Parker, які закуповують для подарунків від Головнокомандувача ЗСУ Руслана Хомчака - це банкет під час чуми, який засвідчує відсутність офіцерської честі. Про це у коментарі УНН зазначив політолог Віктор Бобіренко.

Банкет під час чуми – от як я це назву. Це неподобство. Тут відсутність офіцерської честі і будь-яких етичних стандартів. Ці гроші могли піти, наприклад, на одну гусеницю до танку. Ну так, 300 тис. грн, коли у нас 125 млрд весь бюджет – це крапля в морі, але копійка до копійки і саме з таких краплин якраз і складається бюджет. І тому такі подаруночки і такий самопіар, і самореклама не роблять честі самому генералу, а разом з ним і всій українській армії", - сказав він.

За словами політолога, до таких речей треба "відноситися з презирством".

"І я думаю, що через публічний розголос, вони ще можуть швидко цей тендер скасувати. Якщо підписали угоду – хай розірвуть. Це така їм наша рекомендація від громадського суспільства", - резюмував Бобіренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти заговорили про ротацію Хомчака: "це людина не з команди Президента"

Як писав УНН, Генштаб витратить третину мільйона гривень на позолочені ручки Parker для подарунків від Хомчака. 

На цьому тлі, варто нагадати про те, що закупівлі зимової форми для військових провалені.

Також, як повідомляють волонтери, зупинена реформа харчування військових

Більш того, згідно із заявою Юрія Касьянова, Генштаб всіляко "відбрикується" від будь-яких пропозицій підвищити боєздатність армії. 

Українські Національні Новини

Суспільство