pozov-do-zelenskogo-sud-vidklav-rozglyad-spravi-zvilnenogo-chlena-amku

Позов до Зеленського: суд відклав розгляд справи звільненого члена АМКУ

 • 24288 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. Верховний Суд сьогодні задовольнив клопотання представника колишньої державної уповноваженої АМКУ Агії Загребельської щодо витребування у Антимонопольного комітету України доказів щодо її звільнення з посади. Про це УНН повідомили у прес-службі Верховного Суду.

"Під час розгляду справи Верховний Суд у складі колегії суддів Касаційного Адміністративного суду задовольнив клопотання представника позивача щодо витребування у Антимонопольного комітету України доказів по справі. Крім того, з огляду на заявлене представником відповідача клопотання в порядку ч 4 ст. 262 Кодексу Адміністративного Судочинства, суд ухвалив відкласти розгляд справи", - повідомили в прес-службі.

Наступне судове засідання відбудеться 18 вересня 2019 року о 14:30, зазначили в прес-службі.

Зазначимо, сьогодні у Верховний Суд розпочав розгляд позову колишньої державної уповноваженої АМКУ Агії Загребельської до Президента України Володимира Зеленського щодо визнання протиправним та нечинним Указу Президента про звільнення Загребельської з посади.

Як повідомляв УНН, 5 липня Зеленський звільнив Андрія Вовка з посади заступника голови Антимонопольного комітету України – державного уповноваженого, а також ще двох державних уповноважених АМКУ - Валерія Полюховича та Агію Загребельську.

Українські Національні Новини

Політика