pozuvali-ogolenimi-posered-dorogi-v-chornogoriyi-trokh-ukrayinok-areshtuvali-i-oshtrafuvali-na-450-yevro-kozhnu

Позували оголеними посеред дороги в Чорногорії: трьох українок арештували і оштрафували на 450 євро кожну

 • 30729 переглядiв

КИЇВ. 9 липня. УНН. Управління Будванського суду в Которі (Чорногорія) оштрафувало трьох громадянок України по 450 євро кожну, які "роздяглися догола і позували на дорозі". Про це повідомляє УНН з посиланням на Vijesti.

Деталі

Українки здійснили правопорушення відповідно до пункту 2 статті 7 Закону про Суспільний лад, в зв'язку з чим, на підставі зазначеного правового регулювання, вони були оштрафовані в розмірі 450 євро кожна.

Суддя визнала їх винними в тому, що "вони безсоромно вели себе в громадському місці, тобто на ділянці регіональної дороги Котор-Трійця, 8 липня близько 15:00".

Під час розгляд справи в суді, стало відомо, що жінки "роздяглися догола і позували на асфальтовій дорозі, знімаючись і фотографуючись протягом десяти хвилин".

"Українки Д. О. (19 років), В. Р. (21 рік) і Р. К (21 рік) були затримані поліцією Котора вчора близько 15:00 після того, як знялися оголені і сфотографувалися в громадському місці", - йдеться в повідомленні.

Доповнення

3 квітня, в соціальних мережах з'явилися відео та фотографії, як на балконі в Дубаї позували оголені жінки. За це вони були арештовані. За інформацією ЗМІ, затримані дівчата - з Росії, Білорусі та України.

Міністерство закордонних справ України заявило, що в Дубаї затримали 11 українок за порушення норм суспільної моралі.
Після 10 днів у місцевій в'язниці їх випустили і депортували додому.

Кількох українок затримали в Туреччині після того, як вони влаштували "голу фотосесію" на яхті.

Інцидент стався біля узбережжя міста Гечек провінції Мугла. Поки дівчата позували оголеними своєму фотографу, їх встигли зняти з іншого судна. Кадри виявилися в місцевих ЗМІ та інтернеті. Після цього громадянок України затримала поліція. У підсумку дівчат відпустили.

Українські Національні Новини

Новини Світу