ppo-znischila-zapuschenu-v-bik-odesi-vorozhu-krilatu-raketu-tipu-kh-pk-pivden

ППО знищила запущену в бік Одеси ворожу крилату ракету типу "Х" - ПК "Південь"

 • 107341 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. Українська ППО сьогодні опівдні знищила запущену у напрямку Одеси російську крилату ракету типу "Х", з посиланням на дані служби зв’язків з громадськістю повітряного командування "Південь" пише УНН.

Цитата

"16 травня, опівдні, воїнами повітряного командування "Південь" виявлена та знищена крилата ракета типу "Х", яка була випущена винищувачем російських окупантів у напрямку міста Одеси", - йдеться у повідомленні ПК "Південь" у Facebook.

Доповнення

Також в ОК "Південь" повідомили, що внаслідок ракетного удару по Одещині ворожими літаками стратегічної авіації, про який повідомлялося раніше сьогодні, було уражено об'єкт туристичної інфраструктури, зруйновано в тому числі і кілька сусідніх приватних будівель.

"Загальна площа становила близько 500 кв. м. Пожежу на площі понад 70 кв. м оперативно ліквідовано підрозділами ДСНС.

"Ворог продовжує атакувати пошкоджений і непрацюючий міст через Дністровський лиман. Але влучає у мирних мешканців. Постраждали 4 людини, серед яких важко поранена 5-річна дівчинка. Їх оперативно направлено в лікарню, надається допомога", - сказано у повідомленні ОК "Південь".

На місці влучання працює слідчо-оперативна група. Подію кваліфіковано як порушення законів та звичаїв війни, передбачене статтею 438 Кримінального кодексу України. Триває процес збору доказів злочину рф проти України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП