pratsivnikiv-mitnitsi-vikrili-na-organizatsiyi-skhemi-vimagannya-khabariv

Працівників митниці викрили на організації схеми вимагання хабарів

 • 14092 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. Викрито схему систематичного отримання хабарів посадовцями митного посту "Ужгород" Закарпатської митниці ДФС України. Про це повідомляє УНН, посилаючись на прес-службу прокуратури Закарпатської області.

"Процесуальними прокурорами прокуратури Закарпатської області спільно із співробітниками територіального управління ДБР розташованого м. Львові та відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю управління СБ України в Закарпатській області викрито працівників митного посту "Ужгород" Закарпатської митниці ДФС України, які налагодили схему систематичного отримання неправомірних вигод", - йдеться в повідомленні.

За даними слідства, затримана у змові з іншими працівниками митниці налагодили схему з вимагання та отримання хабарів за безперешкодний перетин кордону закарпатцями, які повертались до України.

"Наразі затримано та взято під варту одну посадову особу митного посту "Ужгород", яка безпосередньо отримала 3 тис. грн неправомірної вигоди. Встановлюються інші посадові особи, причетні до вчинення даного злочину", - зазначили у відомстві.

Вирішується питання про повідомлення про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.3 ст.368 КК України — вимагання та отримання неправомірної вигоди службовою особою.

Подальше досудове розслідування триває.

Нагадаємо, головного податкового ревізора ГУ ДФС у Києві затримали з хабарем на робочому місці.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП