pravila-uyefa-kubok-ne-mozhna-peredavati-storonnim-osobam

Правила УЄФА: Кубок не можна передавати стороннім особам

 • 12808 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. Кубок Ліги чемпіонів УЄФА не можна переміщати без письмової згоди УЄФА. Також трофей в жодному разі не може бути використаний третіми особами. Заборона поширюється навіть на спонсорів або інших комерційних партнерів чемпіонатів. Про це йдеться в правилах Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА), передає УНН.

"Оригінальний трофей, який використовується на офіційній церемонії презентації, на фіналі і інших офіційних заходах, затверджених УЄФА, залишається у володінні УЄФА при будь-яких обставинах. Клубу-переможцю вручається повнорозмірна копія трофея Ліги чемпіонів УЄФА.

Точні копії трофеїв, вручені переможцям Ліги чемпіонів УЄФА (в минулому і зараз), завжди і незмінно повинні залишатися в сфері контролю відповідного клубу і не повинні залишати територію його регіону або країни його асоціації без попередньої письмової згоди на це з боку УЄФА", - йдеться в правилах УЄФА.

Разом з цим, в мережу потрапили фотографії, опубліковані 29 квітня в Інстаграмі. На фото зображена Ліза Чаус, яку називають дочкою цивільної дружини Андрія Павелка - президента Федерації футболу України.

На знімках дівчинка в машині обіймає і цілує трофейний Кубок.

У зв'язку з вищевикладеним, редакція УНН звернулася в УЄФА за офіційним коментарем щодо переміщення Кубка УЄФА і використання його в особистих цілях окремими чиновниками.

Українські Національні Новини

Політика