pravookhoronniy-komitet-vr-zaklikav-a-parubiya-pospriyati-zvitu-n-kholodnitskogo-ta-a-sitnika

Правоохоронний комітет ВР закликав А.Парубія посприяти звіту Н.Холодницького та А.Ситника

 • 9237 переглядiв

КИЇВ. 21 червня. УНН. Комітет з питань законодавчого забезпечення правоохороної діяльності закликав голову Верховної Ради повпливати на керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького та директора Національного антикорупційного бюро Артема Ситника і допомогти організувати їх участь у засіданні комітету. Відповідне рішення було ухвалено на засіданні комітету одностайно, передає кореспондент УНН.

Так, Н.Холодницький та А.Ситник не з'явилися на засiдання парламентського комiтету. "Нема тих, кого ми запрошували, я, як голова комiтету їх ввiчливо запросили, адже ми їх запросили, але анi їх нема, анi їx заступники не з'явилися", - сказав голова комітету Андрій Кожемякін.

"Хто за те, щоб звернутись до голови ВР, описавши ситуацію з відсутністю керівників цих відомств, описавши ситуацію з тим, щоб організувати цю зустріч", - зазначив він, після чого члени комітету одностайно підтримали його пропозицію.

"Ми не вороги цим структурам, але ми вважаємо, що треба їх діяльність покращувати і ми готові. А так вони займаються діяльністю, яка віднесена до компетенції нашого комітету, користуються кримінальними процесуальними кодексами і кримінальними кодексами в оперативно-розшуковій діяльності, то вибачте, у них немає іншого виходу, як іти сюди і радитись", - сказав голова комітету.

Нагадаємо, 21 червня правоохоронний комітет ВР планував заслухати звіти А.Ситника та Н.Холодницького.

Українські Національні Новини

Політика