pravookhorontsi-perekrili-kanal-postachannya-narkotikiv-na-lvivschinu

Правоохоронці перекрили канал постачання наркотиків на Львівщину

 • 12719 переглядiв

КИЇВ. 5 березня. УНН. Під час затримання правоохоронці виявили у 40-річного жителя міста Калуш Івано-Франківської області нарковмісні таблетки "субутекс", вартістю близько 400 тисяч гривень на "чорному ринку", подрібнену речовину рослинного походження, схожу на "канабіс" та кущі рослин коноплі. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу поліції Львівської області.

Повідомляється, що 40-річного жителя міста Калуш Івано-Франківської області, 4 березня на Львівщині затримали правоохоронці.

"…правоохоронці виявили в автомобілі зловмисника 143 блістери із однією тисячею нарковмісних таблеток "субутекс", вартість яких за цінами "чорного ринку" становить близько 400 тисяч гривень. Окрім того, під час санкціонованого обшуку правоохоронці виявили подрібнену речовину рослинного походження, схожу на "канабіс" вагою близько 1,5 кілограми та кущі рослин коноплі. Поліцейські вилучили речовини та скерували їх на експертне дослідження", - йдеться в повідомленні.

Також, вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

"Окрім того, проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили, що до постачання нарковмісних таблеток на Львівщину може бути причетний 41-річний житель міста Долина Івано-Франківської області", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, посадовців приватної клініки викрили на продажі рецептів на наркотиків.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП