pravookhorontsi-rozsliduyut-obstril-sluzhbovogo-avtomobilya-zsu-na-luganschini

Правоохоронці розслідують обстріл службового автомобіля ЗСУ на Луганщині

 • 11882 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження через обстріл службового автомобіля ЗСУ на Луганщині внаслідок якого загинув один військовослужбовець та четверо отримали поранення. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу прокуратури Луганської області.

"Прокуратура Луганської області спільно зі слідчими 3 управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях та працівниками оперативно-тактичного угруповання "Північ" задокументували результати обстрілу автомобіля українських військових в зоні проведення ООС збройними формуваннями окупаційної адміністрації РФ в Луганській області. За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що у ході огляду місця події вилучено елементи ракети, за допомогою яких приймалися команди для її керування та транспортний засіб, які будуть направлені для проведення відповідних експертиз.

"Досудове розслідування у зазначеному кримінальному провадженні здійснює 3 управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях, процесуальне керівництво – управління нагляду у кримінальних провадженнях щодо злочинів, вчинених в умовах збройного конфлікту, прокуратури Луганської області", - зазначається в повідомленні.

Як повідомлялося, 1 березня поблизу населеного пункту Нижньотепле внаслідок влучання протитанкової керованої ракети в кабіну автомобіля один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, двоє наших захисників отримали поранення, а ще двоє – бойове ураження.

Нагадаємо, стало відоме ім'я загиблого на Донбасі військовослужбовця.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП