pravookhorontsi-v-novikh-sanzharakh-pratsyuyut-v-shtatnomu-rezhimi-mvs

Правоохоронці в Нових Санжарах працюють у штатному режимі – МВС

 • 17552 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Персонал санаторію, медики, поліцейські, нацгвардійці і рятувальники здійснюють у штатному режимі свою роботу – забезпечують порядок на території та по периметру об’єкта, а також на території населеного пункту. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Міністерства внутрішніх справ.

"Персонал санаторію, медики, поліцейські, нацгвардійці і рятувальники здійснюють у штатному режимі свою роботу - забезпечення порядку на території та по периметру об’єкта, а також на території населеного пункту. Вся правоохоронна система України зараз зорієнтована на те, щоб забезпечити перебіг процесів, які відбуваються в зоні обсервації і навколо цього. Ми маємо достатньо сил і засобів для убезпечення від будь-яких надзвичайних ситуацій", - сказав радник міністра внутрішніх справ України Іван Варченко.

Він також висловив вдячність волонтерам та громадським організаціям за готовність допомогти людям, які змушені перебувати в зоні обсервації.

Нагадаємо, евакуйованим з Китаю у "Нові Санжари" передали книжки та ігри.

Додамо, спецрейсом з ураженого коронавірусом китайського міста Ухань до України прибули загалом 94 особи, з яких 22 особи – члени екіпажу і супроводжуючого медичного персоналу, а також 72 пасажири. Серед пасажирів, яких направили на обсервацію, 45 громадян України та 27 іноземців (громадяни Аргентини, Еквадору, Домініканської Республіки, Сальвадору, Коста-Ріки, Чорногорії, Панами та Ізраїлю). Серед евакуйованих українців з Китаю є сім'я з 8-річним сином.

20 лютого літак із евакуйованими українцями з Уханю приземлився у Харкові. Евакуйованих спеціальним транспортом ДСНС України у супроводі та під охороною поліції доправили на територію медичного центру Національної гвардії України "Нові Санжари" у Полтавської області. Це спричинило спротив місцевих жителів, сталися сутички.

Українські Національні Новини

Суспільство