pravookhorontsi-vidkrili-dva-kriminalni-provadzhennya-za-faktom-biyki-na-kontserti-i-bilik-v-odesi

Правоохоронці відкрили два кримінальні провадження за фактом бійки на концерті І.Білик в Одесі

 • 24547 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 9 червня. УНН. Правоохоронці Одеси з’ясовують всі обставини бійки, що сталася сьогодні біля ресторану на вулиці Космонавтів під час концерту І.Білик між активістами та працівниками поліції. Про це кореспонденту УНН повідомли в прес-службі ГУНП в Одеській області.

Проведення концерту відбувалося на законих підставах, а серед відвідувачів було багато жінок з маленькими дітьми.Низка активістів почали навмисно провокувати поліцейських, які забезпечували охорону охорону громадського порядку та безпеку відвідувачів концерту.Активісти вчиняли хуліганські дії, штовхалися, кидалися яйцями, вигукували нецензурну лексику та ображали гостей заходу.


"Розпочато два кримінальні провадження за ст.296 (Хуліганство) та ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.В подальшому буде надана правова оцінка діям усіх учасників конфлікту",- йдеться у повідомленні.


Поліція вкотре закликає активістів висловлювати свою позицію лише законним шляхом, не правокуючи правоохоронців та не завдаючи шкоди життю та здоров’ю інших людей.

Нагадаємо, активісти в Одесі вчинили сутички із правоохоонцями, через концерт Ірини Білик.

Українські Національні Новини

Суспільство