pravookhorontsi-viluchili-12-avtomativ-ta-gvintivku-scho-mali-zavtra-pratsyuvati-na-stolichnomu-maydani-dopovneno

Правоохоронці вилучили 12 автоматів та гвинтівку, що мали завтра "працювати" на столичному Майдані (доповнено)

 • 13767 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. СБУ та військова прокуратура затримали військового контрактника ВМС в Одесі, який закупив у зоні АТО 12 автоматів та гвинтівку, щоб відвезти в Київ та застосувати на Майдані. Про це на своїй сторінці Facebook написав головний військовий прокурор, заступник Генпрокурора Анатолій Матіос, передає УНН.

"Завдяки Військовій контрозвідці СБУ 12 автоматів і одна СВД завтра вже не будуть "працювати" на Майдані. Лише завдяки філігранній роботі військовоі контрозвідки СБУ тільки що слідчі військової прокуратури Південного регіону оформили затримання військовослужбовця-контрактника ВМС однієі з частин, що дислокована в Одесі.Контрактник, не знаючи, що перебуває під контролем контрозвідників, замовив із зони АТО і купив для так званої "Одеської народної республіки" 12 автоматів АК та гвинтівку СВД. Закуплено зброю "патріот" збирався, згідно допиту "по гарячим слідам", везти сьогодні вночі на Київ для застосування завтра на Майдані", - написав він.

Як повідомляв УНН, голова СБУ Василь Грицак повідомив, що російськими спецслужбами була створена низка проектів, з використанням депутатів різних рівнів для дестабілізації ситуації в Україні.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП