pravookhorontsi-zaporizhzhya-viyshli-na-slid-zukhvalogo-telefonnogo-shakhraya

Правоохоронці Запоріжжя вийшли на слід зухвалого телефонного шахрая

 • 16268 переглядiв

КИЇВ. 4 січня. УНН. Правоохоронці Олександрівського відділення Дніпровського відділу ГУНП у Запорізькій області отримали фото особи, ймовірно причетної до телефонного шахрайства. Про це УНН повідомляє із посиланням на розповсюджене поліцейськими орієнтування, яке має у власному розпоряджені.

"Олександрівським ВП ГУНП в Запорізькій області розшукується чоловік, причасний до вчинення шахрайств за допомогою телефону, в ході яких осіб ошукують, представившись співробітниками банку", - йдеться в орієнтуванні.

Правоохоронці закликають всіх, хто знає чоловіка на фото, звернутись до поліції.

Як повідомила УНН одна з ошуканих, на сьогодні особу даного чоловіка не встановлено. Вона розповіла, що подія сталась ще в січні минулого року. Чоловік представився співробітником Нацбанку. Він повідомив, що хтось намагався зняти гроші з рахунків потерпілої, та запропонував пройти "ідентифікацію". В результаті жінці була завдана шкода близько 27 тисяч гривень.

У поліції області УНН підтвердили інформацію про те, що провадження у зазначеній справі відкрите, триває досудове розслідування.

Крім того, зазначили правоохоронці, в Олександрівському відділенні був зареєстрований ще один подібний випадок шахрайства.

Нагадаємо, на Полтавщині шахраї ошукали людей через інтернет на понад мільйон гривен.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП