pravookhorontsi-zatrimali-odesita-yakiy-krav-mebli-z-restoraniv-i-prodavav-yikh

Правоохоронці затримали одесита, який крав меблі з ресторанів і продавав їх

 • 9852 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Правоохоронці затримали одесита, який впродовж кількох днів обікрав п’ять закладів громадського харчування. Чоловік викрадав з літніх терас меблі та продавав їх. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу поліції Одеської області.

"Вночі 33-річний чоловік викрадав з літніх терас у Приморському районі Одеси меблі, а вже вранці виходив на ринок та усе продавав",- йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що правопорушника затримали на "гарячому" під час чергової спроби реалізувати частину чужого майна. Згодом поліцейські встановили місце знаходження решти викрадених речей та повернули їх до закладів потерпілих.

"На теперішній час за усіма фактами скоєних крадіжок слідчі оголосили правопорушникові підозру за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою", - повідомив слідчий Приморського відділу поліції Владислав Головко.

Нагадаємо, двом оперуповноваженим та одному слідчому Київського відділу поліції в місті Одесі ГУ Нацполіції в Одеській області повідомлено про підозру у крадіжці майна під час обшуків на території виробничих приміщень одного з підприємств.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП