pravookhorontsi-zatrimali-osib-yaki-zbuvali-amfetamin-v-kamyanets-podilskomu

Правоохоронці затримали осіб, які збували амфетамін в Кам'янець-Подільському

 • 14705 переглядiв

КИЇВ. 8 квітня. УНН. Слідчими Кам’янець-Подільського відділу поліції викрито злочинну групу, яка займалась незаконним збутом амфетаміну. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Хмельницької області.

Згідно із повідомленням, правоохоронці протягом останніх півроку збирали доказову базу та документували протиправну діяльність двох осіб, які з вересня 2018 року, незаконно збували на території міста Кам’янець-Подільський психотропну речовину - амфетамін.

Під час повторного збуту психотропної речовини, 4 квітня цього року, зловмисники були затримані, а речовини, вилучені за результатами слідчих дій, направлено на проведення судово-хімічної експертизи.

У прес-службі додали, що вказаним особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 ("Незаконне зберігання з метою збуту, а також незаконний збут психотропної речовини, вчинені повторно та за попередньою змовою групою осіб") КК України, та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. Чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

Раніше УНН повідомляв, що на Буковині правоохоронці виявили підпільну лабораторію, яку в орендованому будинку організували двоє чоловіків і виготовляли синтетичний наркотичний засіб

Українські Національні Новини

Кримінал та НП