predstavnik-kabminu-u-vr-mokan-yde-u-vidstavku

Представник Кабміну у ВР Мокан йде у відставку

 • 13263 переглядiв

КИЇВ. 29 квітня. УНН. Постійний представник Кабінету міністрів у Верховній Раді України, народний депутат від "Слуги народу" Василь Мокан пішов у відставку з цієї посади. Про це він сам сьогодні оголосив під час брифінгу і написав у соцмережах, передає УНН.

Цитата:

"Сьогодні написав заяву про звільнення з посади постійного представника Кабміну у Верховній Раді України за власним бажанням", - повідомив Мокан у Telegram-каналі.

Деталі

Мокан зазначив, що з Прем'єр-міністром "такий крок взаємно погоджений". "Хто стане наступником на посаді - рішення за Кабміном", - додав він.

Чим продиктоване таке його рішення, Мокан не пояснив.

Доповнення

Василь Мокан пропрацював на посаді представника уряду у парламенті 13,5 місяців. Його призначили на цю посаду у березн 2020 року.

Додамо, Василь Мокан - заступник голови комітету, голова підкомітету з питань національно-патріотичного виховання комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту.

Нагадаємо, його попередниця на посаді - нардеп Олена Шуляк - відмовилася від неї з приходом до влади нового Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля і нового кабінету. Кабмін попереднього Прем'єра Олексія Гончарука призначив Олену Шуляк своєю представницею у ВР у листопаді 2019 року.

Це вже третій представник уряду у парламенті за двох Прем'єрів з початку каденції Президента Володимира Зеленського.

Українські Національні Новини

Політика