predstavnik-zelenskogo-v-uryadi-poyasniv-chomu-khodiv-do-slidchikh

Представник Зеленського в уряді пояснив, чому ходив до слідчих

 • 14706 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. Представник Президента України в уряді Андрій Герус відвідував Головне слідче управління Націполіції. За його словами, йдеться про справу щодо "чорного піару", а також незаконний збір інформації та стеження за ним та його родиною. Про це Герус написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

“Учора на запрошення слідчого відвідав головне слідче управління Нацполіції щодо незаконної діяльності групи осіб у сфері “чорного піару”, - написав Герус.

За його словами, "у вересні-грудні 2018 року, ще задовго до виборів, організована група осіб проводила незаконний збір інформації із закритих баз, збір персональних даних про мене та членів моєї сім’ї, проводили візуальне стеження за пересуванням по місту Києву. Потім зібрані правдиві факти перемішувалися із неправдивими фактами та використовувалися для замовних статтей, сюжетів, “чорного піару” та інших спроб дискредитації".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герус розповів, чим займається в команді Президента

"Всього у групі було 8 осіб, деякі з них зараз у бігах за кордоном. Також група здійснювала незаконний збір інформації щодо деяких депутатів, які викривали факти корупції в українській енергетиці", - повідомив Герус.

Він також висловив сподівання, що слідчі вийдуть і на замовників такої творчості.

"Хоча великого секрету тут немає, очевидно, що це хтось із двох бенефіціарів схеми “Роттердам+”. На жаль, проявлявся неадекватно сильний інтерес у збереженні корупційних схем. Було би добре, якби хоча б якась відповідальність за такі дії наступила, адже замовний “чорний піар” у нас вже непристойно розростається у самостійну галузь економіки і з цим треба щось робити", - йдеться у повідомленні.

Українські Національні Новини

Політика