predstavniki-dukhovenstva-pogovorili-iz-v-groysmanom-pro-sotsialniy-zakhist-kapelaniv

Представники духовенства поговорили із В.Гройсманом про соціальний захист капеланів

 • 10058 переглядiв

КИЇВ. 4 липня. УНН. Представники духовенства обговорили із Прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом та направили лист із зверненням щодо нагальних питань, зокрема щодо соціального захисту капеланів, перереєстрації статутів тощо, передає УНН із посиланням на прес-службу КМУ.

Як відзначили у прес-службі, члени Ради церков також запевнили у підтримці уряду та реформ, що покликані зміцнити країну.

"Ми підтримуємо ваші зусилля проводити в Україні реформи на користь держави, українського народу. Те, що є спротив з боку корупціонерів, тих, хто займається злочинністю, свідчить, що ми на правильному шляху, а ті, хто отримають від реформ користь, не будуть противитися. Ми з вами – з урядом, нашою владою, державою, армією. Можете розраховувати на підтримку церков, тому що ми захищаємо українську державу, український народ і українське майбутнє", – сказав Святіший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інститут капеланів запровадили в Національній гвардії України

У свою чергу, В.Гройсман зазначив, що державна влада відкрита до діалогу та готова сприяти для діяльності релігійних установ.

Нагадаємо, від 15 травня 2017 року у всіх бойових частинах та підрозділах будуть посади воєнних капеланів.

Українські Національні Новини

Політика