predstavniki-gpu-zdiysnili-robochu-poyizdku-v-ssha

Представники ГПУ здійснили робочу поїздку в США

 • 7036 переглядiв

КИЇВ. 19 грудня. УНН. Делегація Генеральної прокуратури України разом з представниками Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та Національного антикорупційного бюро України здійснила візит до Сполучених Штатів Америки. Про це УНН повідомили у прес-службі ГПУ.

У ході візиту українські правоохоронці провели ряд продуктивних робочих зустрічей з представниками компетентних органів США, під час яких обговорили особливості міжнародного співробітництва у кримінальних провадженнях, а також шляхи повернення в Україну злочинних активів, виведених за кордон.

Крім того, українська делегація мала можливість ознайомитися з особливостями організації та функціонування компетентних органів США, їх компетенцією, повноваженнями, результатами роботи тощо.

У свою чергу американські колеги високо оцінили докладені правоохоронними органами України зусилля у сфері розслідування злочинів, скоєних колишніми високопосадовцями, та запевнили у своєї незмінній підтримці роботи українських слідчих і прокурорів. Також відзначено оперативність української сторони при організації виконання запитів про правову допомогу у кримінальних провадженнях, у тому числі за фактом вчинення комп’ютерних шахрайств.

За результатами візиту налагоджено ефективні робочі зв’язки з представниками компетентних органів США та досягнуто домовленостей щодо шляхів подальшої конструктивної співпраці.

Українські Національні Новини

Політика