predstavniki-mvf-povidomili-shmigalyu-scho-kreditu-ne-bude-nardep

Представники МВФ повідомили Шмигалю, що кредиту не буде - нардеп

 • 35780 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Представники Міжнародного валютного фонду в не офіційній комунікації повідомили новому Прем'єр-міністру Денису Шмигалю, що "кредиту не буде". Про це заявив народний депутат Олександр Дубінський у своєму Telegram-каналі, передає УНН.

"Представники МВФ в не офіційній комунікації повідомили прем'єру Шмигалю, що кредиту не буде. У травні вірогідний дефолт", - написав Дубінський.

Нагадаємо, у грудні 2019 року в результаті успішних перемовин було досягнуто згоди на технічному рівні (Staff Level Agreement) щодо нової трирічної програми EFF загальним обсягом 5,5 млрд доларів США.

6 березня новий міністр фінансів Ігор Уманський зустрівся з постійним представником МВФ в Україні Йостою Люнгманом, під час зустрічі міністр наголосив, що нова програма МВФ для України є важливою для підтримання фінансової стабільності. Також він запропонував організувати найближчим часом зустріч керівництва уряду з керівництвом МВФ у Вашингтоні.

Водночас Президент України Володимир Зеленський повідомив, що курс України не зміниться від кадрових рішень, зокрема це стосується співпраці з МВФ.

Українські Національні Новини

Політика