predstavnitsya-ukrayini-potrapili-do-chisla-prizerok-biatlonnogo-kubku-ibu

Представниця України потрапила до числа призерок біатлонного Кубку IBU

 • 18376 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. В рамках сьомого етапу Кубка IBU в Італії відбулася жіноча спринтерська гонка, яка завершилася потраплянням на п'єдестал пошани нашої Юлії Журавок, повідомляє УНН з посиланням на Федерацію біатлону України.

Юлія Журавок та Ганна Кривонос помилок у стрільбі лежачи не допустили, що дозволило обом зайняти місця в двадцятці кращих проміжного протоколу. Пересуваючись по дистанції приблизно "в одні ноги", Юля трохи вигравала за рахунок швидшої роботи на вогневому рубежі. Стрільба стоячи Ганні не вдалася без промахів - один постріл все ж спортсменка відправила повз мішені. А ось Юлія та стійку відстріляли на "0" і помчала до подіуму спринту. За її спиною йшла німкеня Софія Шнайдер, яка також чисто пройшла обидва рубежі. Але, не дивлячись на достатній запас по часу, німецька спортсменка не змогла його втримати, поступившись на фініші 2 секунди нашій спортсменці – "бронза".

Примітно, що компанію українці на п'єдесталі склали шведка і норвежка, настільки ж влучні, але трохи більш швидкі на лижні. Елізабет Хогберг святкувала перемогу, а за Сюнневе Сулемдаль залишилося друге місце в гонці.

Варто зазначити, що Катерина Бех посіла 30 рядок, Анастасія Расказова 57-й. Обидві не закрили по три мішені.

Українські Національні Новини

Спорт