premier-doruchyv-nevidkladno-rozpochaty-budivnytstvo-novoho-vodohonu-do-mykolaieva

Премʼєр доручив невідкладно розпочати будівництво нового водогону до Миколаєва

 • 20896 переглядiв

За результатами наради Шмигаль доручив забезпечити безперебійну подачу технічної води до Миколаєва протягом цього року, а також невідкладно розпочати будівництво нового водогону.

Премʼєр-міністр Денис Шмигаль доручив забезпечити безперебійну подачу технічної води до Миколаєва протягом цього року і розпочати проєктування нового водогону для забезпечення міста питною водою. Про це УНН повідомляє із посиланням на Telegram – канал Шмигаля.

Деталі

Як повідомляється, сьогодні відбулась нарада щодо водопостачання Миколаєва за участі віцепрем’єр-міністра Олександра Кубракова, міністра фінансів Сергія Марченка, міністра захисту довкілля Руслана Стрільця, голови Миколаївської ОВА Віталія Кіма та міського голови Олександра Сєнкевича.

За даними Шмигаля, уряд загалом виділив уже понад 1,3 млрд гривень для розв’язання проблем з водопостачання міста, які виникли через постійні обстріли рф та підрив росією Каховської ГЕС. Також забезпечено подачу технічної води.

Як повідомив прем’єр, аби люди отримали доступ до питної води, розроблюється комплексне рішення, яке включає будівництво нового водогону. Було дано завдання підготувати відповідний проєкт у короткі терміни.

Сьогодні під час наради визначили можливі джерела залучення коштів, вказав Шмигаль.

За результатами наради доручив забезпечити безперебійну подачу технічної води до Миколаєва протягом цього року, а також невідкладно розпочати проєктування і будівництво нового водогону для забезпечення міста питною водою

- заявив прем’єр.

Уряд виділив понад 5 млрд грн на проект з будівництва водогонів через знищення Каховської ГЕС22.03.24, 17:05 • [views_0]