premier-shmyhal-zustrivsia-z-parlamentariamy-latvii-shcho-vidomo

Прем’єр Шмигаль зустрівся з парламентарями Латвії: що відомо

 • 20473 переглядiв

Прем'єр-міністр Шмигаль обговорив з латвійськими законодавцями всебічну підтримку України, подякував за військову та фінансову допомогу.

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, перебуваючи у Латвії, зустрівся з членами Сейму на чолі зі спікеркою Дайгою Мієрінеюю для обговорення підтримки України. Про це Шмигаль написав на своїй сторінці в соцмережі Х, передає УНН.

Всебічну підтримку України обговорили з парламентарями Сейму. Подякував за сприяння в інтеграції до ЄС і НАТО. Цінуємо ініціативу Латвії щодо започаткування грантових програм для спільних підприємств. Обговорили також важливість заборони імпорту до ЄС агропродукції з росії. Маємо спільно протидіяти російському тероризму

- повідомив Шмигаль.

Також прем'єр подякував Латвії за підтримку, військову та фінансову допомогу.

Нагадаємо

Сьогодні Денис Шмигаль прибув до Латвії, де зустрівся з прем’єркою Латвії Евікою Сілінею. Сторони обговорили питання надання нового імпульсу в організації нового спільного виробництва снарядів калібру 155-мм, а також запуск спільного виробництва безпілотників для потреб ЗСУ, і можливість посилення антиросійських санкцій.

Рада цього місяця може ратифікувати угоду про технічне та фінансове співробітництво між Україною та Латвією - Шмигаль 04.04.24, 12:29 • [views_0]