premiyi-dlya-naykraschikh-uchasnikiv-zno-nardepi-rozglyanut-proekt-postanovi-nayblizhchim-chasom

Премії для найкращих учасників ЗНО: нардепи розглянуть проект постанови найближчим часом

 • 10579 переглядiв

КИЇВ. 25 січня. УНН. На цьому чи наступному тижні Верховна Рада розгляне проект постанови про премії для найкращих учасників ЗНО. Про це сказав на засіданні погоджувальної ради голова ВР Дмитро Разумков, передає кореспондент УНН.

Цитата:

"Важливим питанням є постанова про премії Верховної Ради України для найкращих учасників Зовнішнього незалежного оцінювання, результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти. Це премія ВР, я думаю, що найближчим часом - на цьому, або може на наступному тижні ми зможемо її розглянути. І дійсно, тих, в незалежності від соціальних умов, того, в якій родині зростає дитина, забезпечити їх можливістю гідно навчатися в Україні. Не їхати за кордон, а тут навчатися, тут залишатися, допомагати розвивати нашу державу", - сказав Разумков.

Що було раніше

Комітет з питань освіти, науки та інновацій рекомендує Верховній Раді прийняти за основу та в цілому проект постанови щодо надання по 100 тис. грн премії від ВР для учасників ЗНО, які отримали найкращі результати.

Раніше у парламенті зареєстрували проект постанови щодо надання по 100 тис. грн премії від Верховної Ради для учасників ЗНО, які отримали найкращі результати.

Так, перший заступник голови ВРУ Руслан Стефанчук із нардепами пропонують надавати стипендії дітям, які склали ЗНО на високі бали.

Українські Національні Новини

Політика