premyer-italiyi-privitav-zelenskogo-z-peremogoyu-na-viborikh

Прем'єр Італії привітав Зеленського з перемогою на виборах

 • 9256 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Голова Ради міністрів Італії Джузеппе Конте привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах президента України, написавши відповідного листа. Його оприлюднено посольством Італії у Києві у середу, передає УНН.

"Шановний Президенте, з нагоди обрання Вас на посаду Президента України, волію висловити від свого імені та від імені італійського уряду щирі вітання з приводу Вашої високої посади. Узи дружби між нашими державами мають давнє коріння, що з роками змогло перетворитися на плідне політичне, економічне та культурне партнерство на інституційному рівні та на рівні громадянського суспільства. Розраховую на те, що протягом Вашого перебування на посаді співпраця між Римом та Києвом зможе значно поглибитись", - вказано у листі Конте.

Також у ньому зазначається, що Конте хотів би запевнити Зеленського "у підтримці з боку моєї держави у розв’язанні шляхом переговорів конфлікту у східних областях України та у відновленні і посиленні шляху реформ, необхідних для майбутнього Вашої держави".

Низка інших світових лідерів привітали Зеленського з перемогою на виборах.

Українські Національні Новини

Політика