premyer-ministr-finlyandiyi-proyshla-test-na-narkotiki-pislya-skandalnogo-video

Прем'єр-міністр Фінляндії пройшла тест на наркотики після скандального відео

 • 220560 переглядiв

КИЇВ. 19 серпня. УНН. Прем'єр-міністр Фінляндії Санна Марін заявила в п'ятницю, що вона пройшла тест на наркотики після публікації цього тижня відеозапису, на якому видно, як вона веселиться з друзями. Про це УНН пише з посиланням на Yle.

Цитата

"В останні дні були досить серйозні публічні звинувачення в тому, що я перебувала у місці, де вживалися наркотики, або що я сама вживала наркотики", - сказав Марін на пресконференції.

"Я вважаю ці звинувачення дуже серйозними, і хоча я вважаю вимогу пройти тест на наркотики несправедливим, для мого правового захисту та для усунення будь-яких сумнівів, я сьогодні пройшла тест на наркотики, результати якого надійдуть найближчим часом".

Деталі

Марін, яка у грудні 2019 року стала наймолодшим чинним главою уряду у світі, зіштовхнулася із закликами членів її правлячої коаліції, а також опозиції пройти тест на наркотики після того, як з'явилися відеоролики.

Марін сказала, що ніколи не вживала наркотиків і не бачила, щоб хтось робив це на вечірці, яку вона відвідала.

Додамо

Цього тижня у соціальних мережах почали поширюватися відеоролики про вечірки Марін із відомими фінськими впливовими особами та артистами, які незабаром були опубліковані кількома ЗМІ у Фінляндії та за кордоном.

Українські Національні Новини

Новини Світу