premyer-ministr-niderlandiv-vistupiv-pered-verkhovnoyu-radoyu

Прем'єр-міністр Нідерландів виступить сьогодні перед Верховною Радою – ЗМІ

 • 162802 переглядiв

КИЇВ. 12 травня. УНН. Прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте сьогодні виступить перед Верховною Радою України через відеозв'язок. Його запросив президент Володимир Зеленський. Про це повідомляє УНН, посилаючись на NOS.

Цитата 

"На запрошення президента України Володимира Зеленського маю честь у четвер, 12 травня, звернутися до Верховної Ради України через відеозв’язок. Нідерланди продовжують стояти пліч-о-пліч з Україною проти агресії росії", - написав Рютте у своєму Twitter.

Деталі 

За словами політичного репортера Вілко Бума, у своїй промові прем'єр-міністр розповість багато секретів: "Ми не можемо дивитися в прямому ефірі, як це було, коли Зеленський виступав у палаті представників. Це все з міркувань безпеки. Звісно, цілком зрозуміло, тому що у Києві небезпека велика".

Нагадаємо 

Громадяни росії більше не можуть подавати документи на візу в Нідерланди в посольстві Нідерландів у Москві.

Уряд Нідерландів надасть Україні "обмежену кількість" броньованих гаубиць для підтримки військових дій.

Рано вранці 24 лютого Росія почала відкриту повномасштабну війну на території України. Російські військові цинічно обстрілюють житлові будинки, лікарні, школи та дитсадки. Весь світ солідарний з Україною в боротьбі з російською агресією.

Українські Національні Новини

Політика