premyer-ministr-polschi-nazvav-putina-spadkoyemtsem-upa

Прем'єр-міністр Польщі назвав путіна "спадкоємцем УПА"

 • 195078 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький назвав президента рф володимира путіна "спадкоємцем українських націоналістичних організацій та УПА", пише УНН з посиланням на Facebook-сторінку політика.

Цитата

Ймовірно, уривок, опублікований у Facebook, був частиною з його вчорашнього виступу на церемонії вшанування жертв Волинської трагедії.

"Україна бачить, куди веде націоналізм та імперіалізм, і що спадкоємець українських націоналістичних організацій та УПА — путін, який намагається принести руський мир", - заявив Моравецький.

Окрім того, прем'єр Польщі висловив сподівання, що Україна та Польща "будуватимуть спільне майбутнє, засноване на правді про Волинську трагедію".

"Ми повинні скористатися цією великою нагодою, яка з’явилася в такий важкий час, коли Україна взялася за зброю за допомогою Польщі, і ми відкрили наші серця і домівки для українських біженців", - підсумував Моравецький.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський передав до Верховної Ради законопроєкт щодо надання особливого статусу громадянам Польщі в Україні.

Українські Національні Новини

Політика