premyer-poyasniv-yak-moz-pratsyuvatime-bez-skaletskoyi

Прем'єр пояснив, як МОЗ працюватиме без Скалецької

 • 16565 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Прем'єр-міністр Олексій Гончарук на ранковому засіданні Верхової Ради у п'ятницю, 21 лютого, під час розгляду звіту уряду заявив, що Міністерство охорони здоров’я може працювати в тому числі, коли міністр знаходиться "десь у відрядженні". Про це він сказав, коментуючи рішення Зоряни Скалецької залишитись на карантині у Нових Санжарах з українцями, які повернулись із Китаю, передає кореспондент УНН.

"Очевидно, що Міністерство охорони здоров’я – це інститут, який може працювати в тому числі, коли міністр знаходиться десь у відрядженні. 21 сторіччя дозволяє тобі працювати абсолютно спокійно дистанційно, не знаходячись у себе в кабінеті. Зараз на місці знаходиться Міністр охорони здоров’я", - сказав прем’єр.

З його слів, наразі в Полтаві знаходиться також і заступник міністра, який відповідає за епідеміологічну безпеку.

"В Києві є достатньо сильна команда, в тому числі команда НСЗУ (Національна служба здоров'я України - ред.), яка знає погодинно, що потрібно робити для того, щоб реформа з 1 квітня стартувала", - додав Гончарук.

Як повідомлялося раніше в УНН, у Раді почали заслуховувати звіт Кабміну: Гончарук розповів про результати аудиту держави та про генеральний план країни. Також він запропонував провести окремі слухання в парламенті щодо медреформи. Гончарук також розповів про плани коригування Держбюджету цього року.

Українські Національні Новини

Політика