premyer-shvetsiyi-ta-inshi-politiki-zakhvorili-na-koronavirus-pislya-parlamentskikh-debativ

Прем'єр Швеції та інші політики захворіли на коронавірус після парламентських дебатів

 • 17295 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. Прем'єр-міністр Швеції Магдалена Андерссон отримала позитивний результат на COVID-19, повідомили в її офісі в п'ятницю. Про це пише УНН з посиланням на The Associated Press.

Деталі

Шведський лідер брала участь у дебатах у парламенті з іншими лідерами партій на початку цього тижня, і з тих пір принаймні двоє інших провідних політиків також захворіли на коронавірус.

У офісі прем'єра повідомили, що Андерссон дотримується "поточних рекомендацій і виконуватиме свою роботу з дому". Андерссон почувається добре.

Після дебатів у середу в Ріксдагені (парламент - ред.), лідер Центристської партії Енні Луф і Пер Болун також здали позитивний результат на COVID-19.

Усі інші лідери партій, які брали участь у дебатах, здали негативний результат, повідомляє шведська телекомпанія SVT.

Додамо

Андерссон, колишній міністр фінансів, у листопаді стала першою жінкою-прем’єр-міністром Швеції. Вона є лідером Соціал-демократичної партії, найбільшої у Швеції.

Протягом більшої частини пандемії Швеція виділялася серед європейських країн своєю порівняно невимушеною відповіддю щодо обмежень. Скандинавська країна ніколи не закривала бізнес, покладаючись на почуття громадянського обов’язку, щоб контролювати інфекцію. Влада наголосила на індивідуальній відповідальності замість державних заходів охорони здоров’я.

Українські Національні Новини

Новини Світу