premyer-velikoyi-britaniyi-dzhonson-ta-prezident-turechchini-erdogan-obgovorili-situatsiyu-v-ukrayini-oboye-vislovili-znachne-zanepokoyennya-naroschuvannyam-sil-rosiyi

Прем'єр Великої Британії Джонсон та президент Туреччини Ердоган обговорили ситуацію в Україні: обоє висловили значне занепокоєння нарощуванням сил Росії

 • 17367 переглядiв

КИЇВ. 14 січня. УНН. Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон і президент Туреччини Тайіп Ердоган обговорили в п'ятницю своє серйозне занепокоєння з приводу нарощування російських військ на кордоні з Україною. Про це пише УНН з посиланням на Anadolu.

Цитата

"Вони розділили серйозне занепокоєння з приводу нарощування російських військ на кордоні з Україною та наголосили на колективній рішучості НАТО уникнути подальшої ескалації, — йдеться у заяві за підсумками переговорів. - Вони зобов'язалися продовжувати роботу через НАТО для досягнення рішення".

Деталі

Два лідери також обговорили подальше зміцнення двосторонньої співпраці у галузі безпеки та оборони, а також бажання збільшити торгівлю та інвестиції. Під час зустрічі також обговорювалися події в Сирії, регіональні та глобальні проблеми клімату та біженців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Німеччині проведуть екстрені слухання через російські війська біля кордонів України

Українські Національні Новини

Новини Світу