premyer-zayaviv-scho-kray-konfliktu-v-moz-poklade-obrannya-novogo-derzhsekretarya

Прем'єр заявив, що край конфлікту в МОЗ покладе обрання нового держсекретаря

 • 9815 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Із призначенням нового державного секретаря конфлікти всередині Міністерства охорони здоров'я завершаться. Про це заявив Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук під час брифінгу за підсумками засідання уряду, передає кореспондент УНН.

"Конкурс призначений на позицію державного секретаря, і ми очікуємо, що на цю позицію прийде професійна, чесна людина, яка тверезо, без емоцій, у тісній співпраці з міністром оцінить ситуацію, і конфліктів там більше не буде", - зазначив Гончарук.

При цьому він додав, що "гостра фаза" конфлікту в МОЗі вже минула. "Наскільки я знаю, гострота цього конфлікту значно знизилась. Очікуваних репресій, звільнень, пов’язаних з призначенням нового в.о. державного секретаря не відбулося", - додав Прем'єр.

Нагадаємо, 16 жовтня Кабінет міністрів підтримав оголошення конкурсу на посаду державного секретаря Міністерства охорони здоров’я.

Раніше Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук не виключає можливості власного втручання за необхідності в конфлікт, який виник всередині колективу Міністерства охорони здоров'я.

Українські Національні Новини

Політика