pres-sekretar-putina-rozpoviv-yak-pidtrimuye-formu

Прес-секретар Путіна розповів, як підтримує форму

 • 10431 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков повідомив, що підтримує фізичну форму за допомогою велоспорту. Про це він повідомив журналістам під час прем'єри мюзиклу на льоду "Аленький цветочек", який поставила його дружина, спортсменка Тетяна Навка, передає УНН з посиланням на ТАСС.

"Я ходжу в фітнес", - відповів він на питання журналістів про те, що дозволяє йому зберігати форму і витримувати важкий робочий графік.

"Ось зараз у мене захоплення вже три роки - велосипед. Взимку на тренажері, влітку по горах на велосипеді, по трасах і так далі", - розповів він.

За його зізнанням, він просто "захворів" цим видом спорту. При цьому в агентстві уточнили, що спортивні пристрасті Пєскова не збігаються з захопленнями його шефа - президента РФ Володимира Путіна. Як нагадали в ЗМІ, той відомий своєю любов'ю до дзюдо, а також захопленням гірськолижним спортом.

Нагадаємо, студенти Московського державного університету імені Ломоносова на пам'ять вручили президенту Російської Федерації Володимиру Путіну чорний пояс майстра спорту із дзюдо і запросили провести майстер-класи в секції східних єдиноборств як професіонала в цьому виді спорту

Українські Національні Новини

Політика