prezentatsiya-dodatku-diya-vidbudetsya-6-lyutogo-mintsifri

Презентація додатку "Дія" відбудеться 6 лютого – Мінцифри

 • 23738 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Презентація мобільного застосунку "Дія" та національної онлайн-платформи "Дія. Цифрова грамотність", що мала відбутись минулого тижня, перенесена на 6 лютого. Про це повідомили у Міністерстві цифрової трансформації, передає УНН.

"Вже післязавтра відбудеться презентація унікальних для України проектів – мобільного застосунку "Дія" та національної онлайн-платформи "Дія. Цифрова грамотність!", - повідомили у міністерстві у вівторок.

Як зазначають у Мінцифри, "Дія" – це мобільний застосунок, покликаний зберігати всі необхідні документи в електронному вигляді. У першу чергу буде запущено електронні посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

"Дія. Цифрова грамотність" – це перша національна онлайн-платформа, що допоможе українцям освоїти базові цифрові навички, батькам захистити дітей від небезпеки в Інтернеті, а вчителям – робити уроки ще цікавішими за допомогою онлайн-інструментів. У заході візьмуть участь Президент України Володимир Зеленський, Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук та Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков", - йдеться у повідомленні міністерства.

Нагадаємо, презентація мобільного застосунку "Дія" та національної онлайн-платформи "Дія. Цифрова освіта" була запланована на 30 січня, але пізніше скасована через "важливі причини".

Українські Національні Новини

Політика