prezident-braziliyi-bolsonaru-znovu-potrapiv-do-likarni

Президент Бразилії Болсонару знову потрапив до лікарні

 • 22998 переглядiв

КИЇВ. 3 січня. УНН. Президент Бразилії Жаїр Болсонару в понеділок вранці був госпіталізований в лікарню в Сан-Паулу з підозрою на кишкову непрохідність. Про це УНН повідомляє з посиланням на Reuters.

Деталі

Повідомляється, що діагноз був підтверджений медиками в лікарні. Стан 66-річного політика стабільний, про необхідність хірургічного втручання поки не повідомляється.

Як пишуть ЗМІ, президент Бразилії почав скаржитися на погане самопочуття в неділю вдень після обіду, лікарі вставили назогастральний зонд. Уже наступного дня його госпіталізували.

У медустанові підтвердили, що Болсонару був госпіталізований рано вранці в понеділок з кишковою непрохідністю.

Цитата:

“Він перебуває в стабільному стані, проходить курс лікування і буде повторно оглянутий сьогодні командою доктора Антоніо Луїса де Васконселлоса Маседо. Наразіі немає прогнозів щодо його виписки", - повідомили в лікарні.

Доповнення

У 2018 році Болсонару був поранений ножем у живіт під час передвиборної кампанії. Відтоді він переніс кілька операцій, деякі не пов'язані з нападом.

Президент Бразилії Жаїр Болсонару був госпіталізований 14 липня через хронічну гикавку, яка тривала майже два тижні. 18 липня Болсонару покинув лікарню після того, як лікувався там від кишкової непрохідності.

Українські Національні Новини

Новини Світу