prezident-dav-nakaz-golovam-oda-schodo-uchasnikiv-boyovikh-diy

Президент дав наказ головам ОДА щодо учасників бойових дій

 • 14648 переглядiв

КИЇВ. 12 травня. УНН. Президент України Петро Порошенко просить голів ОДА забезпечити доступність занять спортом для учасників бойових дій. Про це він сьогодні сказав під час участі у церемонії нагородження переможців завершального етапу відбору до національної збірної "Ігор Нескорених - 2018", передає кореспондент УНН.

"На виконання цього указу обласні адміністрації мають розробити і затвердити заходи, спрямовані на розвиток спортивної реабілітації. І це мій наказ кожному голові обласної державної адміністрації. Зокрема, йдеться про забезпечення доступності занять спортом для осіб з інвалідністю та розширення мережі спортивних залів, надання протезів для занять спортом. Йдеться про залучення учасників бойових дій до спортивних змагань та інших заходів", - заявив Глава держави.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко підписав указ "Про підтримку розвитку системи спортивної реабілітації учасників бойових дій, які брали участь в АТО, у заходах із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії РФ у Донецькій та Луганській областях".

Українські Національні Новини

Політика