prezident-dav-pershe-doruchennya-novomu-ministru-oboroni

Президент дав перше доручення новому міністру оборони

 • 29126 переглядiв

КИЇВ. 11 березня. УНН. Міністерство оборони України разом з Генштабом і Мінветеранів має найближчим часом розробити церемонію почесного вшанування кожного героя, який віддав своє життя на сході. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський під час виступу на церемонії представлення міністра оборони, передає кореспондент УНН.

"Окрему увагу я хочу звернути на вшанування пам’яті наших загиблих бійців. Наразі розробляється церемонія почесного вшанування кожного героя, який віддав своє життя за Батьківщину. Ми дійсно всі молимо Бога, щоб таких церемоній було якомога менше. Але поки що у нас іде війна і пам’ять кожного, хто загинув заради України, буде вшанована належним чином", - сказав Президент.

Він згадав трагедію українського пасажирського літака авіакомпанії МАУ в Ірані на початку січня, а також церемонію вшанування загиблих у Києві.

"Тоді ми хотіли показати всьому світу, що ми пам’ятаємо про кожного українця. Тоді я звернувся до Міноборони і попросив розробити таку ж, на високому рівні, церемонію для кожного героя, який повертається з Донбасу. Тому, коли я говорю зараз, що у нас розробляється план, я хочу, щоб ми припинили говорити "розробляється", а упродовж найближчого тижня зробили це. І я хочу звернутись як до нового міністра оборони, так і до начальника Генштабу та міністра ветеранів. Я хочу щоб… в кожному містечку, куди повертаються наші герої, щоб ми бачили, не просто з повагою відносились, а щоб це було на найвищому рівні, який сьогодні існує у світі", - підкреслив Президент.

Нагадаємо, сьогодні Зеленський представив новопризначеного міністра оборони Андрія Тарана колективу оборонного відомства.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Президент дав перше доручення новому міністру оборони

     • 29126 переглядiв

    Держдума РФ прийняла поправки до Конституції

     • 18763 переглядiв

    У Харкові чоловік напав на лікарів швидкої

     • 13056 переглядiв

    Зеленський представив нового міністра оборони

     • 19979 переглядiв