prezident-dav-ukrayinske-gromadyanstvo-monakhini-z-indiyi

Президент дав українське громадянство монахині з Індії

 • 15840 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. Монахиня з Індії сестра Ліджі стала громадянкою України. Про це повідомили у прес-службі Головного управління ДМС у Закарпатській області, передає УНН.

"Указом Президента України до громадянства України прийнято Пайяппіллі Варід Ліджі як особу, прийняття якої до громадянства України становить державний інтерес", - вказали у ДМС.

Як зазначається, 11 липня керівник міграційної служби Закарпаття Ігор Михайлишин вручив новій громадянці України основний документ, що підтверджує громадянство, - паспорт громадянина України у формі ID-картки.

"Я ніколи не відчувала себе тут чужою. Бог хотів бачити мене в Україні, оскільки має плани стосовно кожного з нас. Я люблю Україну та українців", - зазначила сестра Ліджі, отримуючи ID-паспорт.

Вказано, що сестра Ліджі відома не лише в області, а й далеко за її межами. Родом з Індії, вона 15 років тому прибула на Закарпаття з місіонерською місією. Вона є настоятелькою монастиря Згромадження Сестер Святого Йосифа де Сен-Марк Мукачівської дієцезії Римсько-Католицької Церкви.

Нагадаємо, Президент дав українське громадянство п'ятьом іноземцям.

Українські Національні Новини

Політика