prezident-dinamo-zayaviv-scho-gotoviy-pidpisati-kontrakt-z-o-gusyevim

Президент "Динамо" заявив, що готовий підписати контракт з О.Гусєвим

 • 10708 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс розкрив деякі трансферні плани на літнє міжсезоння, зокрема про готовність підписати контракт з колишнім "динамівцем" Олегом Гусєвим. Про це інформує прес-служба "біло-синіх", передає УНН.

Президент наголосив, що новий наставник киян Олександр Хацкевич проведе розмову із легендою "Динамо" Олегом Гусєвим: "так, найближчим часом у них має відбутися розмова. Якщо у Олега будуть сили та бажання продовжити виступати за "Динамо", я не проти буду підписати з ним новий контракт. На мій погляд, одна його присутність у команді може багато чого дати. Тим паче, розстатися з Гусєвим було не моїм рішенням".

Також президент заявив, що Сергій Мякушко, Дмитро Хльобас, Юнес Баланда, Дьємерсі Мбокані і Артем Кравець візьмуть участь в тренувальному зборі команди в Австрії.

І.Суркіс також відмітив чому саме Огнєн Вукоєвіч став новим селекціонером клубу.

"Огнєн запропонував цілу концепцію, за якою він буде відслідковувати балканські країни. Мені його ідеї дуже сподобалися, тому ми підписали з ним контракт на чотири роки", - підсумував президент.

Довідка УНН: О.Гусєв захищав кольори "Динамо" з 2003 року і за цей період зіграв 292 матчі та забив 58 голів. Разом з "Динамо" п’ять разів ставав чемпіоном країни, п’ять разів виборював Кубок України та додав до своєї колекції здобуття трьох Суперкубків України.

Як повідомляв УНН, у грудні 2016 року, О.Гусєв завершив виступи за ФК "Динамо".

Українські Національні Новини

Спорт