prezident-frantsiyi-makron-provede-onlayn-rozmovu-z-putinim-nastupnogo-tizhnya

Президент Франції Макрон проведе онлайн-розмову з Путіним наступного тижня

 • 21419 переглядiв

КИЇВ. 9 грудня. УНН. Президент Франції Еммануель Макрон заявив у четвер, що планує провести віртуальну зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним наступного тижня, щоб підтримати зусилля щодо деескалації напруженості навколо України. Про це інформує агенство Reuters, передає УНН.

Деталі

Виступаючи на пресконференції в Парижі, Макрон також заявив, що наступного тижня зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським.

Доповнення

Офіс Макрона повідомив у вівторок, що президент найближчими днями поговорить з лідером Росії Володимиром Путіним та президентом України Володимиром Зеленським про ситуацію навколо України.

Оголошення відбулося після віртуальної зустрічі на найвищому рівні між Путіним і президентом США Джо Байденом, під час якої Байден сказав Путіну, що США рішуче реагуватимуть, якщо російські сили, зосереджені на кордоні з Україною, спробують вторгнутися.

У понеділок Байден провів розмову з лідерами Великої Британії, Франції, Німеччини та Італії, щоб узгодити своє послання перед переговорами.

Українські Національні Новини

Новини Світу