prezident-nazvav-bazhani-yakosti-maybutnogo-premyera

Президент назвав бажані якості майбутнього прем’єра

 • 8996 переглядiв

КИЇВ. 21 липня. УНН. Майбутній прем’єр-міністр україни має бути «гуру економіки» та людиною, яку поважають в Україні і на Заході. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський у неділю під час візиту до виборчого штабу партії «Слуга Народу», передає кореспондент УНН.

Так, на питання про те, чи буде партія «Слуга народу» розглядати можливість коаліціі з партією «Голос», Зеленський зазначив: «ми будемо, як я це і говорив».

«Це правда, це була наша ініціатива, якщо ви пам’ятаєте, до пана Вакарчука була з самого початку моєї ще президентської компанії. Тому - будь ласка. Ми не можемо більше наполягати, у нас трішки більший рейтинг, ніж у «Голоса», але ми запрошуємо пана Вакарчука з задоволенням», - сказав Зеленський.

На питання про те, чи бачить він лідера партії «Голос» Святослава Вакарчука прем’єр-міністром, Президент відповів неоднозначно.

«Питання про те, прем’єр Вакарчук чи ні, мені здається, саме до Слави Вакарчука, тому що це велика відповідальність, і це повинен бути гуру економіки, і як ми казали, щоб ця людина ніколи не була в політиці. Ми хочемо щоб це була незалежна, потужна людина з фаховою освітою, людина, яку поважають в Україні і на Заході», - заявив він.

Нагадаємо, 21 липня відбулися позачергові вибори до Верховної Ради.

Додамо, стали відомі попередні результати Національного екзит-полу.

Українські Національні Новини

Політика